Tapahtumat

Parahin Metolainen!

Tauon jälkeen on ihana tavata ihmisiä oikein näköetäisyydellä ja kuulla puhetta muutenkin kuin sähköisten vempaimien välityksellä. Tämän vuoksi Meto Etelä-Savo tarjoaa jäsenilleen yhteisen aikamatkan Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan musikaalilla Viidestoista yö. Esitys on Pieksämäen Poleenissa perjantaina 03.12.2021 klo 19:00. Jotta voisimme myös keskustella keskenämme esityksen väliajalla, Meto Etelä-Savo tarjoaa kahvin ja kahvileivän, myös Avecille.

Esitteen mukaan (Teatterivierailu: Viidestoista Yö – Kulttuurikeskus Poleeni)   musikaalissa tehdään huikea aikamatka Juicen ja hänen ystäviensä maailmaan. Juicen suurimpien klassikoiden lisäksi kuulemme Mikko Alatalon tuotantoa, Manserockin parhaita paloja, unohtamatta Tuuliajolla risteilyn hulvattomia yhtyeitä. Musikaalissa kuullaan mm. kappaleet: Viidestoista yö, Rakkauden haudalla, Syksyn Sävel, Marilyn, Jyrki Boy, Mä maalaispoika oon, Hän hymyilee kuin lapsi, Kaksoiselämää, Musta aurinko nousee, Paperitähdet, Aamu alkaa A:lla, Pidetään ikävää ja monia, monia muita.

Olemme varanneet alustavasti 30 lippua. Sitovat ilmoittautumiset ja varausmaksu 15 euroa/ jäsen (ja 40 euroa/Avec) pyydetään maksamaan ke 17.11.2021 mennessä yhdistyksen tilille (Suur-Savon Op FI24 5271 0420 4222 49). Ilmoittautumiset Kaija Siikavirralle (kaija.siikavirta@ely-keskus.fi) puh. 040 503 8825 tai Saimi Ritvaselle (saimi.ritvanen@mhy.fi) puh.  044 742 2351 mieluiten sähköpostilla.

 

Mukavaa jälleennäkemistä ja syksyn jatkoa!

 

METO ETELÄ-SAVON HALLITUS

 

Kaija Siikavirta pj, Taina Kekkonen vpj, Saimi Ritvanen sihteeri-taloudenhoitaja, Liisa Hälvä, Jussi Hämäläinen, Susanna Kantanen ja Joonas Nuutilainen