63. Lapin metsätalouspäivät vuodelta 2021 on päätetty siirtää kevälle 2022

Järjestelytoimikunta on päättänyt siirtää vuoden 2021 63. Lapin metsätalouspäivät vuodella eteenpäin.

Vallitsevan koronavirusepidemian johdosta päiviä ei järjestetä helmikuussa 2021. Olemme seuranneet aktiivisesti koronavirustilannetta sekä THL:n suosituksia, ja haluamme toimia osaltamme vastuullisesti ja järjestää tapahtuman vain, kun se on turvallista kaikille osanottajille. Tästä johtuen siirrämme tapahtumaa vuodella.

Lapin metsätalouspäivät ovat olleet useana vuonna peräkkäin loppuun myydyt ja kävijöitä on ollut yli 400. Toivomme, että seuraavat päivät voidaan järjestää keväällä 2022 Levillä. Tiedotamme vuoden 2022 päivien aikataulusta tarkemmin myöhemmin.

Järjestelytoimikunta suuntaa nyt katseet mielenkiintoisten aihekokonaisuuksien ja alustajien kartoittamiseen. Järjestelytoimikunta pahoittelee tapahtuman siirtoa, mutta haluaa taata tapahtuman turvallisuuden yleisölle ja puhujille.

 

Tulevia päiviä odottaen,

Lapin 63. Metsätalouspäivien järjestelytoimikunta
Metsäalan asiantuntijat Meto Lappi ry
Lapin Metsänhoitajat ry