Meto Pohjois-Karjala ry. jäsentiedote 4/2018

Meto Pohjois-Karjala ry. järjestää 11.8.2018 Metsäasiantuntijoiden syyspäivät Juuan Hirvolanjoen kodalla, sekä Break Sokos Hotel Kolilla. Tapahtumassa Meton puheenjohtajaehdokkaiden esittely sekä Meto Pohjois-Karjalan järjestämä puheenjohtajapaneeli.

Puheenjohtajapaneeliin osallistuvat:

Vesa Koskikallio

Jarkko Pehkonen

Jarmo Reiman

Tuomo Turunen

Iltaohjelman yhteydessä julkistetaan Pohjois-Karjalan vuoden 2018 metsäasiantuntija, sekä alueyhdistyksen teettämän jäsenkyselyn tulokset ja tulevaisuusarvioita.

 

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN 31.7.2018 TÄSTÄ LINKISTÄ

Puheenjohtaja ehdokkaille voit lähettää kysymyksesi TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Tarkemmat tiedot tapahtumasta, sekä sen aikataulusta löydät ilmoittautumisesta sekä Meto Pohjois-Karjala ry. jäsentiedote 3/2018:sta

Omakustanteiset majoitukset on varattavissa Kolilta jäsenille seuraavaan jäsenhintaan:

Majoitushinnat sisältävät aamiaisen klo 7.00–10.00 sekä iltasaunan. Huoneissa langaton internetyhteys, kylpytakit ja tossut sekä vedenkeitto mahdollisuus. Kaikki huoneet on uusittu keväällä 2018 ja huoneissa on ilmastointi.

132 €/vrk/1hh standard

142 €/vrk/2hh standard

 

Kylpylä: Tarjoamme SPA-liput hintaan 26 €/henkilö sisältäen Kolin kylpykiulun Lumenen tuotteilla tai halutessaan max. puolet kiuluista voi vaihtaa juomakiuluun sis. kuohuviini- tai viinipullon.

Huonevarauksia voi tehdä joko suoraan hotellista mainitsemalla (Katso alkuperäinen tiedote sähköpostistasi) Puh. +358 20 1234 662, E-mail: koli.reception@sokoshotels.fi.

Varaukset voi tehdä myös netistä sokoshotels.fi – sivuilta varauskoodilla: (Katso alkuperäinen tiedote sähköpostistasi)

Kiintiö on voimassa 20.7. saakka minkä jälkeen samalla hinnalla voi tehdä huonevarauksia suoraan hotellista niin kauan kun tilaa riittää.

Meto Pohjois-Karjala ry. haluaa toivottaa kaikille metsäasiantuntijoille aurinkoista, sekä rentouttavaa kesää!