Meto Pohjois-Karjala ry. jäsentiedote 6/2018

Tässä tiedotteessa

  • Syyspäivillä Meton puheenjohtajaehdokkaat paneelikeskustelussa
  • METO Pohjois-Savo järjestää Metänmulkaisu kilpailun- Yhdellä autokunnalla mahdollisuus osallistua!
  • Aloittaville metsätalousinsinööriopiskelijoille järjestettiin Meto – info Joensuussa9.2018
  • Metsätalousinsinööriopiskelijoiden järjestämät harjoitus-metsätaitokisat10 Repokalliolla Joensuussa

 

 

Syyspäivillä Meton puheenjohtajaehdokkaat paneelikeskustelussa 

METO Pohjois-Karjalan Syyspäivillä 11.8. Kolilla järjestämässä Meton puheenjohtajaehdokkaiden paneelikeskustelussa Meton puheenjohtajaehdokkaat tapasivat toisensa ensimmäisen paneelikeskustelun merkeissä. Tutustu puheenjohtajaehdokkaisiin ja paneelikeskusteluun.

 

Osa 1

 

 

 

Osa 2

Meton puheenjohtaja valitaan Meton edustajiston kokouksessa 25–26.10.2018. METO – Metsäalan Asiantuntijat ry:n edustajiston varsinainen syyskokous pidetään Sokos Hotel Presidentissä, Helsingissä, to 25.- pe 26.10.2018 alkaen 25.10. lounaalla klo 12.00. Kokouksen ensimmäisenä päivänä valitaan liiton uusi puheenjohtaja. Edustajiston kokous jatkuu seuraavana päivänä.

 

METO Pohjois-Savo järjestää Metänmulkaisu kilpailun – Yhdellä Pohjois-Karjalan autokunnalla mahdollisuus osallistua, ilmoita autokuntasi 24.9. mennessä! 

 

Meto Pohjois-Savon perinteisiin on jo pitkään kuulunut metänmulukasukilipaelujen järjestäminen syksyisin. Lyhyesti sanottuna kilpailu on metsämiesten taitoja mittaava testi joka tehdään autosta käsin. Kilpailu järjestetään tänä syksynä 28.9. (perjantai) klo 14:00 alkaen Lapinlahdella. Tarkemmin lähtö on Martikkalan nuorisoseurantalolla osoite Lamminkyläntie 29, Lapinlahti. Maali on Lapinlahden kirkonkylällä ravintola Pipastiina (Linnansalmentie 26, Lapinlahti). Kaikille osallistujille tarjotaan ateria kilpailun jälkipeliä käytäessä ja tuloksia odotellessa.

 

Kilpailu on suunnistusajo. Tehtävien paikat on merkattu lähdössä joukkueelle jaettavaan karttaan. Lähdössä joukkueelle jaetaan myös vastauslomake, jolle tehtävien vastaukset kirjataan. Kilpailun tehtävät on järjestäjien toimesta merkattu ja tarvittaessa rajattu reitin varrelle. Tehtävät ratkaistaan autoista poistumatta. Auton ovia ja ikkunoita saa aukoa ja joukkueella voi olla käytössään erilaisia apuvälineitä (esim. kännykkä, Tapion taskukirja yms).

 

METO Pohjois-Karjala ry maksaa polttoainekustannukset yhdelle autokunnalle. Ilmoittaudu 24.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen metopohjoiskarjala@gmail.com.

 

Aloittaville metsätalousinsinööriopiskelijoille järjestettiin Meto – info Joensuussa 18.9.2018

 

METO Pohjois-Karjala ry oli mukana Karelia AMK:n aloittaville metsätalousinsinööreille järjestettävässä Meto-infossa 18.9. Päivän ohjelmaan kuului koululla päivällä järjestämä Meto – info, jossa paikalla oli myös alueyhdistyksen edustajat kertomassa alueyhdistystoiminnasta ja työelämästä.

Päivän päätteeksi järjestetään pienimuotoinen illanvietto, jossa opiskelijoilla oli mahdollisuus tutustua toisiinsa ja työelämän edustajiin.

 

Metsätalousinsinööriopiskelijoiden järjestämät harjoitus-metsätaitokisat 25.10 Repokalliolla Joensuussa 

 

Karelia AMK:n metsäötalousinsinööriopiskeljoiden järjestää harjoitus-metsätaitokisat 25.10. Kilpailu järjestetään Joensuussa Repokalliolla, Repokallion parkkipaikalta. Ensimmäinen kilpailija lähtee liikkeelle klo 13 ja radan pituus on noin kolme kilometriä.

 

Osallistumismaksu on viisi euroa ja ilmoittautuminen tulee päättymään neljä päivää ennen kisoja. Ilmoittautuminen Jimpon Holvi-palvelun kautta. Ainoa kilpasarja on taitosarja, mutta mahdollista suorittaa rata myös niin, että tulos jää ainoastaan suorittajan omaan tietoon. Ilmoittautuminen taitoiluun tästä linkistä:  https://holvi.com/shop/jimpon/product/ff81b079323cf8f1df2a190ed1e464d5/