KESÄMATKA PETROSKOI 1-4.8.2019

Meto Pohjois-Karjalan ja Meto Pohjois-Savon alueyhdistysten yhteismatka. Matka toteutetaan yhteistyössä matkatoimisto Puolakan kanssa
https://www.puolakka.com/


Loppuunmyyty.

Matkan hinta jäsenille on 219 – 269 € mikäli matkalle ilmoittautuu vähintään 40 matkalaista ja majoitus 2-hengen huoneessa. Hintaperuste on kummankin alueyhdistyksen jäsenille sama. Hinnan vaihtelu johtuu ilmoittautuneiden lukumäärästä. Kumpikin yhdistys kohdistaa matkatukensa ilmoittauneille jäsenilleen. Yhdistyksen tuki matkalle on 2000 € ja se jaetaan osallistuville jäsenille minimissään 100€ ja maksimissaan 150 €/hlö. Mikäli ilmoittautuneita on korkeintaan10 tuki on maksimi. Kummallakin yhdistyksellä on alustavasti 17 paikkaa. Ei jäsenten hinta on 369 €. Jokaisella on mahdollisuus pyytää yksi avec (ei jäsen). Mikäli vapaita paikkoja on jäämässä voi koko perhe ilmoittautua. Lapsille lasketaan omat hinnat. Matka soveltuu vähintään kouluikäisille lapsille. Matkustajalla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus Venäjälle matkustettaessa (Meton jäsenillä on jäsenyyteen kuuluva matkavakuutus).

Matkan hinta, jos ilmoittautuneita on vain 30 henkeä on Meton jäsenille (PS ja PK) 249-299 €. Muut ehdot vastaavasti kuten 40 hengen ryhmällä. Ei jäsenen hinta 399 €.

Hintaan lisätään ryhmäviisumi 77 €/hlö, mikäli matkustajalla ei ole voimassa olevaa pidempiaikaista viisumia Venäjälle. Puolakka pidättää oikeuden hinnan muutokseen valuuttakurssien sekä viisumimaksujen muuttuessa. Yhden huoneen lisähinta on 30 €/hlö.
Ilmoittautumiset matkalle sähköpostiin mhojk@hotmail.com . Pikaisella ilmoittautumisella varmistat paikkasi. Ilmoittaudu mieluiten sähköpostilla ilmoittamalla nimesi ja puhelinumerosi. Sinulta kysellään myöhemmin tarkemmat tiedot

Matkanjohtajina toimivat Juhani Korhonen (Savo) ja Joona Turunen (Karjala). Lisätietoja matkasta saa sähköpostitse

mhojk@hotmail.com

tai puh. 50-4916868

Matkan hinta laskutetaan kahdessa erässä. I erä 100 €/henkilö, erääntyy toukokuun alussa ja II erä noin 3 viikkoa ennen matkan alkua.

Matkan hintaan sisältyy:
* menomatkalla lounas Värtsilässä tai Ruskealan kaivoksella ravintolassa
* 3 yötä hotelli Severnajassa (hotelli Pohjola) 2 hengen huoneessa http://go-karelia.com/fi/karjala/hotelli-pohjola-severnaya-petroskoi/
* päivälliset hotellissa 1.8. ja 3.8. (tai 3.8. kaupungilla)
* opastettu Kizin retki
https://fi.wikipedia.org/wiki/Ki%C5%BEi
* opastettu Petroskoin kiertoajelu
* Kivatsun putoukset ja luonnonpuisto, sisäänpääsyliput
http://zapkivach.ru/fi/
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sandarmoh
https://fi.wikipedia.org/wiki/Vienanmeren%E2%80%93It%C3%A4meren_kanava
* metsälounas 3.8.
* paluumatkalla lounas Sortavalassa 4.8.
* kiertoajelu Sortavalassa
* linja-autokuljetus Kuopiosta – Kuopioon

Tämä matka on jo 6. Pohjois-Savon Meton järjestämistä matkoista. Nyt Pohjois-Karjala on ensimmäistä kertaa yhteistyökumppanina. Puolakan kanssa yhteistyötä on tehty aikaisemmin kolmella Venäjälle suuntautuneella matkalla. Alueyhdistykset toivovat, että jäsenet ilmoittautuisivat matkalle mahdollisimman pian. Matkapaikat täytetää ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovaksi ilmoittautuminen muuttaa vasta I maksuerän maksamisen jälkeen. Sen jälkeenkin on mahdollista perua matka edellyttäen, että saadaan korvaava matkustaja tilalle. Tämä matka on hyvä tapa tutustua toisiimme sekä nähdä ja kokea Karjalan nähtävyyksiä. Marina Babkinan loman ajoittumisesta riippuen hän toimii Karjalassa paikallisena oppaana.